Un protestatar, către preşedinte: „Jos Iohannis"/ Răspunsul lui Iohannis: „Fiecare cu părerea lui"

Un bărbat a strigat „Jos Iohannis", vineri, în momentul în care preşedintele României se îndrepta spre Sinagoga „Cetate" din centrul Timişoarei. „Fiecare cu părerea lui", a fost răspunsul simplu al lui Klaus Iohannis.

3033 afișări
Imaginea articolului Un protestatar, către preşedinte: „Jos Iohannis"/ Răspunsul lui Iohannis: „Fiecare cu părerea lui"

Un protestatar, către preşedinte: „Jos Iohannis"/ Răspunsul lui Iohannis: „Fiecare cu părerea lui"

Klaus Iohannis s-a deplasat, vineri, pe jos, pe strada pietonală Mărăşeşti din centrul Timişoarei, unde se află Sinagoga „Cetate", care se află în curs de reabilitare. Înainte de a intra în clădire, un bărbat a strigat „Jos Iohannis" de mai multe ori.

La un moment dat, preşedintele României a răspuns scurt „Fiecare cu părerea lui", iar a apoi a intrat în Sinagogă.

După vizita la acest obiectiv, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre Muzeul de Artă, aflat în Piaţa Unirii, tot pe jos, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor locale. Pe drum preşedintele României s-a fotografiat cu mai mulţi timişoreni şi a ascultat, preţ de câteva secunde, melodiile cântate de doi artişti stradali.

De asemenea, Klaus Iohannis a salutat o vatmaniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici