Un senator medic, soluţie pentru a-i ţine pe oameni în case: Scoateţi băncile din parcuri!

Un senator PSD de Braşov, revoltat că oamenii nu respectă îndemnul de a sta în case în perioada epidemiei de coronavirus, a propus ca din oraş să dispară bancile pe care s-ar putea aşeza dacă ies la plimbare.

365 afișări
Imaginea articolului Un senator medic, soluţie pentru a-i ţine pe oameni în case: Scoateţi băncile din parcuri!

Ilustraţie generică

Dr. Florin Orţan, senator PSD, cere mai multă implicare din partea autorităţilor locale, prin igienizarea străzilor, a parcurilor şi spaţiilor publice, dar şi prin eliminarea mobilierului stradal. 

„Braşovenii au nevoie de măsuri extinse pentru protecţie! Măsurile anunţate de Primărie pentru limitarea efectelor Coronavirusului sunt necesare, dar nu suficiente. Solidaritatea trebuie să caracterizeze acţiunile noastre în aceste zile dificile pentru braşoveni şi pentru toţi cetăţenii români. 

Fac apel la conducerea Primăriei să extindă măsurile de prevenţie în municipiul Braşov, cea mai mare aglomerare urbană din judeţul nostru. Primăria trebuie să ia măsuri de dezinfectare a străzilor, spaţiilor publice, spaţiilor de depozitare a gunoiului etc. De asemenea, rog să se ia în calcul eliminarea băncilor din parcuri şi din locurile special amenajate, astfel ca pensionarii şi copiii să respecte îndemnul autorităţilor de a rămâne în case”, a spus senatorul PSD, citat de mytex.ro.

Braşovul este un oraş mediu ca nivel al infectării cu coronavirus, cu 80 de cazuri de îmbolnăviri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici