Un senator PSD, fost PDL, urează "La mulţi ani! " UNPR, de 15 martie - "simbolul mondial al trădării"

Senatorul PSD Georgică Severin, fost parlamentar PDL, a urat, joi, într-o conferinţă de presă, "La mulţi ani" UNPR, cu ocazia zilei de 15 martie, despre care a spus că a devenit recunoscută ca simbol mondial al trădării, odată cu asasinarea lui Cezar de către Brutus, în urmă cu 2056 de ani.

660 afișări
Imaginea articolului Un senator PSD, fost PDL, urează "La mulţi ani! " UNPR, de 15 martie - "simbolul mondial al trădării"

Un senator PSD, fost PDL, urează "La mulţi ani! " UNPR, de 15 martie - "simbolul mondial al trădării" (Imagine: Shutterstock)

"Astăzi este 15 martie. Urez «La mulţi ani!» tuturor maghiarilor, pentru că e ziua lor, ştiţi foarte bine. Şi cred că pot să urez în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi celor de la UNPR. Nu ştiţi de ce? 15 martie este ziua când, acum 2056 de ani, Brutus l-a asasinat pe Cezar şi de atunci idele lui Martie - astăzi suntem în idele lui martie - este simbolul mondial al trădării", a spus Georgică Severin.

Severin a fost ales senator PDL la finalul anului 2008, însă a demisionat din acest partid la 25 august 2010.

El invoca "incoerenţa şi incompetenţa administrativă şi economică, incapacitatea organică de a comunica, înlocuită de aroganţă şi suficienţă, promovarea non-valorilor, pervertirea sistemului de valori din societate, supremaţia lui Băsescu asupra partidului, teoretizată, explicată şi deghizată de ideologi de serviciu într-o "reformă" bazată pe autoritarism şi diminuarea rolului instituţiilor democratice ale statului cu excepţia celei prezidenţiale şi parţial a executivului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici