Un supravieţuitor al Colectiv candidează la Primăria Sectorului 2. „S-a ars la propriu cu nepăsarea autorităţilor din ţara asta”

  • Adrian Albu, supravieţuitor Colectiv, candidează la Primăria Sectorului 2 al Capitalei
  • „E un om care s-a ars la propriu cu nepăsarea autorităţilor din ţara asta”, spune despre el Vlad Voiculescu
  • Albu candidează din partea PLUS
1029 afișări
Imaginea articolului Un supravieţuitor al Colectiv candidează la Primăria Sectorului 2. „S-a ars la propriu cu nepăsarea autorităţilor din ţara asta”

Un supravieţuitor al tragediei Colectiv candidează la Primăria Sectorului 2

Adrian Albu este activist pentru drepturile pacienţilor şi supravieţuitor al incendiului de la Colectiv din octombrie 2015.

El a fost desemnat drept candidat pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei din partea PLUS, partid condus de Dacian Cioloş.

Vlad Voiculescu spune despre Adrian Albu că „E un om care s-a ars la propriu cu nepăsarea autorităţilor din ţara asta. Ce-l mână în luptă nu se compară cu motivaţia niciunuia dintre noi. La Colectiv, şi-a pierdut sora şi asta îl face să fie unul dintre cei mai motivaţi candidaţi, care va lupta pentru siguranţa oamenilor din sectorul pe care-l reprezintă. De când l-am cunoscut, am văzut în el un om care nu renunţă niciodată. Dacă aş locui în Sectorul 2, cu siguranţă aş vota cu Adi”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici