Unde petrec politicienii Revelionul

Politicienii preferă să sărbătorească noaptea dintre ani în ţară, printre aceştia numărându-se preşedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, puţini fiind cei care vor petrece Revelionul în străinătate.

858 afișări
Imaginea articolului Unde petrec politicienii Revelionul

Unde petrec politicienii Revelionul

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece Revelionul în Sibiu, el fiind aşteptat la miezul nopţii în Piaţa Mare.

Premierul Mihai Tudose a ales să sărbătorească noaptea dintre ani la Brăila.

”În familie”, a spus Tudose, întrebat unde va sărbători de revelion.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va petrece noaptea dintre ani la Predeal, "cu tot tribul".

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat pentru MEDIAFAX, că va petrece Revelionul "pe meleagurile strămoşeşti", la Poiana Braşov.

La rândul său, vicepremierul Marcel Ciolacu va petrece, alături de soţia sa, într-o staţiune de pe Valea Prahovei..

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a ales să rămână în Bucureşti, unde va fi acompaniat, probabil, de câţiva colegi de partid.

Preşedintele PNL Ludovic Orban va aştepta venirea noului an la Bistriţa, alături de alţi liberali.

Liderul USR, Dan Barna, este unul dintre puţiniii politicieni care au ales varianta de a petrece într-o altă ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici