Video Unde s-au aflat Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea în plină criză politică, după ce în această dimineaţă premierul a lipsit de la Cotroceni

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au participat la dejunul dat în cinstea vizitei Emisarului Special al Preşedintelui Republicii Populare Chineze, Guo Shengkun.

7632 afișări

Evenimentul a avut loc la Vila Lac 2, deşi informaţile iniţiale erau că întâlnirea se desfăşoară la sediul ambasadei Chinei. La discuţii au fost prezente şi Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene şi Carmen Dan, ministrul de Interne.

După discuţiile de la Vila Lac 2, premierul a revenit la Guvern.

Şeful statului a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă.

"Eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut aproximativ 3 luni de atunci, 3 luni după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de Prim-ministru al României şi transformă astfel guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea, solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de Prim-ministru al României", a spus preşedintele Iohannis.

Prezenţa celor doi lideri PSD la acest eveniment vine pe fondul unor tensiuni cu preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat de la vila Lac 2, acolo unde a participat, alături de Liviu Dragnea, la un dineu oferit de o delegaţie chineză şi s-a întors la Palatul Victoria.

Şeful statului a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă, acest fiind nemulţumit că nu a fost informat cu privire la vizita prim-ministrului României în Israel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici