Ungureanu, la Consiliul Naţional: Forţa Civică va avea parlamentari în Parlamentul European şi va da preşedintele României

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului, că FC va avea parlamentari în PE şi "va da preşedintele României".

642 afișări
Imaginea articolului Ungureanu, la Consiliul Naţional: Forţa Civică va avea parlamentari în Parlamentul European şi va da preşedintele României

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Vom avea parlamentari în Parlamentul European şi, da, acest partid va da preşedintele României! Este datoria noastră!", le-a spus Ungureanu reprezentanţilor FC reuniţi la Palatul Parlamentului.

El a mai spus că nimeni nu se aştepta ca un partid care apare "de jos" "să crească viguros, să trăiască şi să existe".

Ungureanu a arătat că Forţa Civică ar vrea o altă legislaţie a partidelor, care să transparentizeze cheltuielile partidelor.

De asemenea, Mihai Răzvan Ungureanu a salutat prezenţa la Consiliul Naţional al FC a europarlamentarului Cristian Preda, aătând că acesta este membru fondator al Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta.

"Cristian Preda, mă bucur că eşti aici", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu în discursul susţinut la reuniune.

După Consiliul Naţional al Forţei Civice, la Palatul Parlamentului urmează să se semneze un parteneriat între Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr (FC şi PNŢCD) şi Iniţiativa România Liberală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici