Ungureanu, la Cotroceni pentru discuţii cu Băsescu

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns la Palatul Cotroceni unde va avea o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, după votul din Parlament pentru moţiunea de cenzură.

1158 afișări
Imaginea articolului Ungureanu, la Cotroceni pentru discuţii cu Băsescu

Ungureanu, la Cotroceni pentru discuţii cu Băsescu

Surse guvernamentale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că premierul Ungureanu a plecat de la Palatul Victoria după o scurtă şedinţă cu miniştrii, pentru a avea, la Cotroceni, o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu.

Şedinţa de la Palatul Victoria cu miniştrii a durat doar 15 minute.

Moţiunea de cenzură a opoziţiei a trecut cu 235 de voturi "pentru", Guvernul Ungureanu fiind demis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici