Ungureanu: Nu accept invectivele lui Ponta şi Antonescu. Vreau altă ţară construită din acest moment

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns criticilor opoziţiei, formulate în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, arătând că nu poate accepta invective şi atacuri la persoană, care denotă degradarea actului politic, motiv pentru care nici nu se regăseşte în aceeaşi generaţie cu Ponta şi Antonescu.

1594 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Nu accept invectivele lui Ponta şi Antonescu. Vreau altă ţară construită din acest moment

Ungureanu: Nu accept invectivele lui Ponta şi Antonescu, vreau altă ţară construită din acest moment (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ungureanu a arătat că liderul PNL, Crin Antonescu, îl acuză că a fost premiant, iar preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine atacuri la persoană pe care el nu le poate accepta.

El a mulţumit liderului PSD Adrian Năstase pentru modul elegant în care îşi transmite ideile, adăugând însă că nu poate adresa aceleaşi mulţumiri şi lui Ponta.

"Chiar cred că este nevoie de o altă politică în care cetăţenii să se regăsească, de o Românie în care a fi membru al Parlamentului să fie o mândrie, nu o gimnastică de reprezentare", a spus Ungureanu, adăugând că această Românie poate fi construită "din aceste momente".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici