Ungureanu: Nu mai vreau să-l văd pe Gheorghe Falcă la Arad, ci la Bucureşti, cu mandat ministerial

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu afirmă că îşi doreşte ca primarul Aradului, Gheorghe Falcă, să facă parte dintr-un viitor guvern PNL, în care să-şi asume un minister, lăsând "lupta deschisă pentru succesiune" la Primăria Arad, unde "şi-a făcut treaba".

535 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Nu mai vreau să-l văd pe Gheorghe Falcă la Arad, ci la Bucureşti, cu mandat ministerial

Ungureanu: Nu mai vreau să-l văd pe Gheorghe Falcă la Arad, ci la Bucureşti, cu mandat ministerial (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Arad, că este necesar ca PNL să se întărească la nivel central, pentru pregătirea unui guvern, context în care a declarat că vrea să-l vadă pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului, la Bucureşti.

Ungureanu a spus că Falcă ar trebui să plece de la Primăria Arad pentru a face parte dintr-un viitor guvern PNL.

"Nu mai vreau să-l văd pe Gheorghe Falcă la Arad, ci la Bucureşti. La Arad şi-a făcut treaba. Vreau să văd lupta deschisă pentru succesiune la Primăria Arad, iar pe domnul primar Falcă vreau să îl văd asumându-şi un mandat ministerial", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Prezent în aceeaşi conferinţă de presă, primarul Gheorghe Falcă nu a comentat aceste afirmaţii.

Gheorghe Falcă este primar al Aradului din 2004 şi este copreşedinte al PNL Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici