Ungureanu: Simt un electorat dezamăgit de cacofonia politică. Nu sunt o sirenă care atrage la pierzare

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri seara, că simte o aşteptare din partea unui prezumtiv electorat dezamăgit şi care nu se regăseşte în "cacofonia politică sau administrativă" actuală, dar că nu se va implica în politică decât atunci când va avea alături oameni de încredere.

196 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Simt un electorat dezamăgit de cacofonia politică. Nu sunt o sirenă care atrage la pierzare

Ungureanu: Simt un electorat dezamăgit de cacofonia politică. Nu sunt o sirenă care atrage la pierzare (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Eu nu sunt însă ca în epopeea lui Ulise, o sirenă care atrage spre pierzare oamenii. Urmăresc cu mare atenţie ce se întamplă pe scena politică şi nu fac niciun secret că mă recunosc în partea de centru dreapta a câmpului ideologic. Este o aşteptare, dar în momentul în care am spus asta în urmă cu două săptămâni, enumerând o anumită categorie de public şi categorii de vârstă, am fost catalogat imediat ca fiind fie foarte îndrăzneţ, fie arogant. Mi-am învăţat lecţia, aşa că spun doar că este o aşteptare", a afirmat Ungureanu, la postul B1 TV.

El a arătat că este convins că electoratul aşteaptă o altă calitate a prezenţei umane în politică şi a apreciat că nu este nevoie de "pugilat" între partide.

Ungureanu a afirmat totodată că ştie că unele persoane îl consideră arogant, dar că studenţii săi nu îl consideră aşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici