Unii membri PSD cred că partidul va reveni la guvernare, în curând. Senator: Pregătim moţiunea / Când ar putea fi depus documentul / Teodorovici: Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente

Senatorul PSD Niculae Bădălău a anunţat că, împreună cu o echipă de colegi din partid, pregăteşte o moţiune de cenzură care va fi depusă în luna februarie, iar în acest fel este convins că social-democraţii vor prelua din nou guvernarea.

4159 afișări
Imaginea articolului Unii membri PSD cred că partidul va reveni la guvernare, în curând. Senator: Pregătim moţiunea / Când ar putea fi depus documentul / Teodorovici: Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente

PSD crede că poate reveni la guvernare, în curând. Senator: Pregătim moţiunea de cenzură pentru februarie

"În momentul ăsta, cu o echipă de colegi pregătim moţiunea din februarie şi din februarie eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea şi vom avea o guvernare în continuare pentru oameni", a declarat, luni la sediul PSD, Niculae Bădălău.

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziţie, va pregăti o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

„Acesta e rolul Opoziţiei, nu e normal să se să realizeze o moţiune de cenzură? Îi lăsăm să treacă luna de miere. Pe temele pe care ni le vor da dânşii ( realizarea moţiunii - n.r)”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Teodorovici, despre o posibilă moţiune de cenzură: Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente

Eugen Teodorovici a declarat, luni, că depunerea unei moţiuni de cenzură este un instrument democratic cu care „nu trebuie să ne jucăm”. Senatorul PSD a precizat că depunerea unei moţiuni trebuie să fie discutată foarte clar deoarece „guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta”.

„Nu trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente, clar democratice. Trebuie să fie discutate foarte clar discutate, pentru că totuşi guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe altă. Şi orice om politic trebuie să fie în primul rând cu gândul la economia ţării, la ţară. Deci nu trebuie să ne jucăm de-a moţiunile şi astăzi e un guvern, mâine e un alt guvern”, a afirmat Eugen Teodorovici, luni la sediul PSD.

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziţie, va pregăti o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici