UNPR a deschis un cont de solidaritate, iar Oprea şi Sârbu au donat câte 8.000 de lei

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a deschis luni, în numele partidului, un cont de solidaritate, el şi preşedintele formaţiunii, Marian Sârbu, donând câte 8.000 de lei.

29 afișări
Imaginea articolului UNPR a deschis un cont de solidaritate, iar Oprea şi Sârbu au donat câte 8.000 de lei

UNPR a deschis un cont de solidaritate, iar Oprea şi Sârbu au donat câte 8.000 de lei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al UNPR, Oprea a deschis contul "Fondului Solidaritatea".

Oprea şi preşedintele UNPR, Marian Sârbu, au donat luni dimineaţă câte 8.000 lei, ei menţionând că vor continua să facă lunar donaţii în contul Fondului, potrivit comunicatului.

"În această perioadă de criză financiară este necesar să fim solidari, să fim români pentru români. Invităm politicienii, parlamentarii, agenţii economici şi pe toţi cei care doresc să contribuie, să facă donaţii în contul Fondului Solidaritatea, deschis de UNPR", se mai arată în comunicat.

UNPR mai precizează că sumele depuse în cont fi direcţionate, săptămânal, toate donaţiile urmând să fie făcute publice.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după întâlnirea cu liderii sindicali, că este dispus ca până la sfârşitul anului să-şi vireze salariul într-un fond de solidaritate.

"Cred că avem nevoie de solidaritate în momentul de faţă, dacă nu vrem să împingem ţara într-o situaţie cum e în Grecia", a menţionat şeful statului.

El a spus, printre altele, că măsurile convenite de guvern cu FMI trebuie să fie aplicate, că sunt dure şi grele pentru populaţie şi că lui îi este extrem de greu să se gândească cum primeşte un pensionar sau un salariat la stat astfel de măsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici