UNPR: Nu vom vota moţiunea de cenzură, contăm pe 30 de parlamentari

Parlamentarii UNPR nu vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, se arată într-un comunicat al formaţiunii remis vineri, în care se precizează că Uniunea contează pe 30 de deputaţi şi senatori.

79 afișări
Imaginea articolului UNPR: Nu vom vota moţiunea de cenzură, contăm pe 30 de parlamentari

UNPR: Nu vom vota moţiunea de cenzură, contăm pe 30 de parlamentari (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Parlamentarii Uniunii Naţionale pentru Progresul României nu vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat. UNPR contează pe 30 de parlamentari, dintre care 18 deputaţi şi 10 senatori membri ai Uniunii şi doi deputaţi independenţi. Precizăm că deputatul de Olt Nicolae Stan şi deputatul de Braşov Gabriel Tiţa-Nicolescu sunt membri ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României", se arată în comunicatul UNPR.

Nicolae Stan şi Gabriel Tiţa-Nicolescu sunt, potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, din mai 2010, deputaţi fără apartenenţă la un grup parlamentar.

Surse parlamentare declarau joi pentru MEDIAFAX, că UNPR contează, la votul împotriva moţiunii de cenzură, pe lângă cei 18 deputaţi înscrişi în partid, şi pe doi deputaţi independenţi neafiliaţi unui grup parlamentar.

Conform informaţiilor postate pe site-ul Senatului, sunt patru deputaţi fără apartenenţă la un grup parlamentar: Mircea Irimescu, Nicolae Stan, Gabriel Tiţa-Nicolescu, Gheorghe Zoicaş.

Moţiunea de cenzură a PSD intitulată "Opriţi genocidul social!" a fost citită miercuri în plenul Parlamentului, urmând să fie dezbătută şi votată marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici