Urmaşul lui Dacian Cioloş la cârma Renew Europe a fost ales prin aclamare

  • Eurodeputatul Stéphane Séjourné, un apropiat al preşedintelui francez Emmanuel Macron, a fost ales, marţi, preşedinte al grupului politic Renew Europe.
  • Poziţia a fost eliberată la începutul lunii de Dacian Cioloş, care a demisionat pentru a candida la preşedinţia USR Plus.
  • Fiind singurul candidat rămas în cursă, Stéphane Séjourné a fost ales prin aclamare.
1874 afișări
Imaginea articolului Urmaşul lui Dacian Cioloş la cârma Renew Europe a fost ales prin aclamare

Dacian Cioloş

Olandeza Sophie In't Veld, membră a Parlamentului European din 2004, şi-a retras candidatura în urmă cu o săptămână.

Francezii domină grupului Renew Europe. Dintre cei 98 de aleşi ai grupului, delegaţia franceză este cea mai numeroasă, având 23 de membri.

În vârstă de 36 de ani, Stéphane Séjourné este un apropiat al lui Emmanuel Macron, preşedintele Franţei. A fost multă vreme unul dintre principalii săi consilieri politici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici