USL: În propaganda de umilire a românilor, Băsescu şi l-a pus în faţă, mai nou, pe Mihai Răzvan Ungureanu

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, l-a acuzat, duminică, pe preşedintele suspendat Traian Băsescu, arătând că a fost "omul-stat" care "s-a slujit" de Boc, Udrea, Videanu, Blejnar şi care, în propaganda de umilire a românilor, şi l-a pus în faţă, mai nou, pe M.R. Ungureanu.

519 afișări
Imaginea articolului USL: În propaganda de umilire a românilor, Băsescu şi l-a pus în faţă, mai nou, pe Mihai Răzvan Ungureanu

USL: În propaganda de umilire a românilor, Băsescu şi l-a pus în faţă, mai nou, pe Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Nicolăescu a citat din discursul ţinut, sâmbătă, de Mihai Ungureanu, la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu, de la Cluj, când fost premier i-a întrebat pe simpatizanţii preşedintelui suspendat dacă Băsescu i-a dezamăgit vreodată.

"Răspunsul nostru: probabil că domnul Ungureanu era pe altă planetă în acea perioadă. Faptul că Traian Băsescu a ajuns la cea mai scăzută cotă de popularitate pe care un preşedinte a avut-o în ultimii 22 de ani arată că a dezamăgit o ţară întreagă", a spus Nicolăescu.

El a arătat că singurii care nu au fost dezamăgiţi de Traian Băsescu sunt cei care i-au stat alături la mitingul de la Cluj şi care primeau sinecuri politice în timp ce un milion de români îşi pierdeau locurile de muncă.

Nicolăescu a spus, despre Ungureanu, că a întreba, după opt ani de mandat al lui Traian Băsescu, dacă preşedintele suspendat a minţit, denotă fie rupere de realitate, fie dorinţa de a-ţi bate joc de interlocutori.

"Nu, Traian Băsescu nu i-a minţit, i-a pus în faţa democraţiei pe preacinstiţii Udrea, Anastase, Boc, pe toţi ceilalţi aşa zişi preacinstiţi din PDL", a spus Nicolăescu.

El l-a criticat pe Ungureanu şi pentru întrebarea referitoare Europa.

"Traian Băsescu e încă o dată împotriva românilor şi prin încercarea de întrerupere a legăturilor cu Europa. Traian Băsescu a făcut totul pentru a crea probleme României în Europa. Cu singurul scop de a-şi proteja scaunul, a ordonat fidelilor săi apărătoriri să dezinformeze mediile externe", a spus Nicolăescu.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti a ţinut să-i adreseze şi o întrebare fostului premier: "El crede că reprezintă noii oameni din avangarda fidelilor lui Băsescu pentru că se conisderă probabil mai puţin dăunător imaginii lui Traian Băsescu sau el este noua generaţie de politiceni ai lui Traian Băsescu, alături de preacinstiţii Udrea, Videanu şi Berceanu, care au devenit noii prieteni ai lui Ungureanu? El va purta torţa democraţiei, cu preacinstiţii enumeraţi mai sus?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici