USL propune desfiinţarea, în 2012, a Ministerului Dezvoltării Regionale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat sâmbătă la Sala Palatului că în viziunea USL privind administraţia publică şi dezvoltarea regională se desfiinţează, în 2012, Ministerul Dezvoltării Regionale, urmând a se trece atribuţiile şi competenţele de la Guvern la regiuni.

283 afișări
Imaginea articolului USL propune desfiinţarea, în 2012, a Ministerului Dezvoltării Regionale

USL propune desfiinţarea, în 2012, a Ministerului Dezvoltării Regionale (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"În 2012 se organizează trecerea de atribuţii şi de competenţe de la Guvern către regiuni. Se desfiinţează Ministerul Dezvoltării Regionale. Avem şi noi doamne frumoase în USL, dar nu vreau să faceţi în continuare cărare către Ministerul Dezvoltării cu genţi scumpe şi cu pantofi scumpi. Trebuie să vă găsiţi repartizarea fondurilor de la cei pe care dumneavoastră îi alegeţi şi controlaţi direct, adică consilii judeţene, consilii regionale, şi nu Guvernul central", a spus Ponta.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului este condus în prezent de Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici