USR cere simplificatea procedurilor de obţinere a avizului epidemiologic. „Încercăm să păstrăm distanţa unii de alţii pentru a obţine o nenorocită de hârtie”

  • Deputatul Stelian Ion a stat la coadă, la DSP, pentru a obţine avizul epidemiologic, la ieşirea din izolare
  • Mulţi oameni aşteaptă la coadă şi se expun riscului îmbolnăvirii cu COVID-19
  • USR cere autorităţilor simplificarea procedurilor
1113 afișări
Imaginea articolului USR cere simplificatea procedurilor de obţinere a avizului epidemiologic. „Încercăm să păstrăm distanţa unii de alţii pentru a obţine o nenorocită de hârtie”

Cum îţi sună să stai la coadă ore în şir la ieşirea din carantină, pentru că nu poţi obţine avizul epidemiologic online? Deputatul USR Stelian Ion spune că DSP „nu prea mai face faţ㔺i cere autorităţilor să modifice procedura pentru eliberarea avizelor epidemiologice celor care au stat în izolare.

„Trebuie să vii personal aici, trebuie să completezi o cerere, trebuie să aduci o copie de pe actul de identitate. Hârţogăreala asta şi birocraţia ne omoară, la propriu. Toţi oamenii de aici o să stea cu orele, o să stăm cu toţii cu orele, încercăm să păstrăm distanţa unii de alţii pentru a obţine o nenorocită de hârtie”, spune Stelian Ion, deputat USR.

Stelian Ion spune că eşti nevoit chiar să îţi cumperi propriul pix.

„Mi se pare inadmisibil să se ceară copie de pe buletin, trebuie să te duci la o librărie, să îţ cumperi pixuri, să cumperi tot ce trebuie ca să completezi toată hârţogăraia asta. Numai dosar cu şină nu mi s-a cerut”, mai adaugă deputatul.

El a stat în izolare fiindcă a intrat în contact direct cu senatorul liberal Vergil Chiţac, care a fost testat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici