USR: Coaliţia PSD-PNL refuză dezbaterea moţiunii depusă împotriva ministrului Energiei

„Pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fugit de la dezbaterea moţiunii simple depuse împotriva lui”, transmit liderii USR. Potrivit acestora, moţiunea simplă depusă de USR are şanse minime să fie dezbătută în această sesiune parlamentară.

87 afișări
Imaginea articolului USR: Coaliţia PSD-PNL refuză dezbaterea moţiunii depusă împotriva ministrului Energiei

USR: Coaliţia PSD-PNL refuză dezbaterea moţiunii depusă împotriva ministrului Energiei

„Ministrul Virgil Popescu a fugit iar de moţiunea simplă depusă de USR, moţiune care trebuia să fie dezbătută astăzi şi votată miercuri. Evident, acesta a fost planul de la început, să-l scape pe atât de incompetentul ministru al Energiei de întrebările noastre, să nu fie nevoit să dea explicaţii cetăţenilor de la tribuna Parlamentului. E frumos aşa, domnule Ciucă? E bine aşa, pe stabilitate, domnule Iohannis?”, declară Ionuţ Moşteanu, liderul grupului USR din Camera Deputaţilor.

„Solicităm ca Virgil Popescu să plece. Este un ministru de trei ani în funcţie şi pur şi simplu a distrus acest domeniu. Am văzut că şi PSD, deci partenerul principal în această coaliţie, reclamă lipsa de performanţă a acestui ministru. Or nu înţeleg ce mai aşteaptă ca să-l schimbe”, precizează şi Cătălin Drulă, preşedintele interimar al USR.

Moţiunea simplă intitulată „Virgil Popescu trebuie să plece. Românii aşteaptă soluţii” era programată spre dezbatere în şedinţa de luni a plenului, începând cu ora 17.30, însă ministrul Energiei a trimis înştiinţare către conducerea Camerei potrivit căreiaeste plecat la o reuniune a miniştrilor Energiei din Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici