USR PLUS a decis propunerea pentru poziţia de membru CNA: Mircea Toma

USR PLUS îl susţine pentru poziţia de membru în cadrul CNA pe Mircea Toma, secondat de Dan Radu ca supleant.

320 afișări
Imaginea articolului USR PLUS a decis propunerea pentru poziţia de membru CNA: Mircea Toma

USR PLUS a decis propunerea pentru poziţia de membru CNA: Mircea Toma

Ambele nominalizări au avut la bază profesionalismul şi integritatea pe care le-au dovedit de-a lungul timpului în domeniile în care au activat, spune un comunicat.

Mircea Toma este preşedintele ActiveWatch, organizaţia care acţionează pentru protecţia drepturilor omului, militând pentru comunicarea liberă în interes public. Deţine un doctorat în psihologie şi a activat, de-a lungul carierei sale profesionale, în următoarele arii: monitorizare şi analiză mass media; advocacy pentru drepturile omului; formator antidiscriminare şi interculturalism; jurnalism; coordonare şi formare competenţe comunicare publică; asistenţă psihologică, educaţie media.

Dan Radu este vicepreşedintele Asociaţiei „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”. Este absolvent al Institutului Politehnic din Iaşi şi a lucrat pentru mai multe instituţii mass-media, ocupând funcţiile de reporter, redactor-şef, director general, editor, director de programe.

„Nominalizările lui Mircea Toma şi Dan Radu sunt încă un pas decent şi firesc pe care îl facem în această direcţie de a aduce societatea în politică. Ambii sunt oameni profesionişti, care sunt convins că vor reprezenta cu cinste în CNA valorile în care USR PLUS crede, ducând această instituţie acolo unde trebuie şi unde avem mare nevoie de ea”, a afirmat Dan Barna, copreşedinte USR PLUS şi viceprim-ministru.

„Contăm pe anvergura morală şi profesională şi pe independenţa lui Micea Toma pentru a readuce credibilitatea în această instituţie de reglementare, care va trebui reformată şi adaptată la noile realităţi ale audiovizualului din România şi Europa. Iar Dan Radu va aduce, alături de Mircea Toma, viziunea şi experienţa sa reformatoare pentru un audiovizual modern“, a declarat copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, lider al Grupului Renew Europe în Parlamentul European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici