USR PLUS va vota prima moţiune de cenzură care ajunge la vot

USR PLUS votează orice moţiune ajunge la vot, a declarat marţi la prânz Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS.

420 afișări
Imaginea articolului USR PLUS va vota prima moţiune de cenzură care ajunge la vot

Sursa foto: Mediafaxfoto

În biroul permanent vom cere va moţiunea USR PLUS să meargă de îndată la vot, a spus Moşteanu, care a apreciat că din decizia Curţii Constituţionale de marţi se vede că PSD şi PNL au „călcat în picioare Constituţia, într-un abuz fără precedent în Parlament”.

În privinţa moţiunii depusă marţi de PSD, purtătorul de cuvânt al USR PLUS a declarat că Biroul Naţional a mandatat, într-o şedinţă care a avut loc marţi la prânz, reprezentanţii partidului în BPR să voteze „pentru susţinerea oricărei moţiuni ajunge la vot, pentru că fiecare zi cu Florin Cîţu este o zi pierdută pentru România”.

„Vom vedea care moţiune ajunge prima la vot şi parlamentarii USR PLUS vor vota prima moţiune care ajunge la vot”, a conchis Moşteanu, care a respins argumentul PNL cum că, procedural, moţiunea nu a îndeplinit toţi paşii.

În acelaşi timp, CCR a decis că moţiunea de cenzură depusă de parlamentarii AUR şi USR PLUS este validă şi poate fi dezbătută şi votată în Parlament. În prezent, Guvernul Cîţu este vizat de două moţiuni de cenzură, cea de a doua fiind depusă marţi de PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici