USR se extinde în Republica Moldova. Deputatul Lilian Carp: „Republica Moldova este mai mult decât o diasporă. Republica Moldova şi România sunt două state şi o singură ţară”

Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat, vineri, că formaţiunea se extinde în Republica Moldova. El anunţă că deputatul moldovean Lilian Carp s-a înscris în USR.

423 afișări
Imaginea articolului USR se extinde în Republica Moldova. Deputatul Lilian Carp: „Republica Moldova este mai mult decât o diasporă. Republica Moldova şi România sunt două state şi o singură ţară”

FOTO Parlamentul Rep. Moldovei

„Astăzi (vineri - n.r.) facem un pas important pentru consolidarea USR în Republica Moldova, prin venirea în partidului nostru a deputatului Lilian Carp, preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională, Apărare şi Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. Lilian e un om activ, hotărât, un român pro-european din Republica Moldova, care reprezintă şi aici, si acolo forţele reformiste pro-europene”, spune liderul USR, Cătălin Drulă.

Lilian Carp este un politician pro-european din Republica Moldova, vicepreşedinte al Partidului Acţiune şi Solidaritate, partidul preşedintelui Maia Sandu, şi preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru Securitate Naţională şi Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. A fost, de asemenea, consilier al primarului Chişinăului Dorin Chirtoacă.

Deputatul Lilian Carp a anunţat că va dezvolta organizaţia USR de la Chişinău şi va înfiinţa filiale în fiecare raion din Republica Moldova.

„Republica Moldova este mai mult decât o diasporă, pentru că diaspora sunt cei care sunt plecaţi în afara ţării, dar Republica Moldova, România sunt două state şi o singură ţară. Noi vom ajunge în cadrul Uniunii Europene ca acest deziderat în care putem spune că românii din Republica Moldova, din Basarabia vor ajunge acasă atunci când vom face parte din marea familie europeană”, afirmă Lilian Carp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici