USR şi PLUS au fuzionat. Decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti/ "Suntem, de astăzi, un singur partid”

uziunea dintre USR şi PLUS a fost aprobată, vineri, de către Curtea de Apel Bucureşti: „Voinţa membrilor celor două partide devine realitate: suntem, de astăzi, un singur partid”.

598 afișări
Imaginea articolului USR şi PLUS au fuzionat. Decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti/  "Suntem, de astăzi, un singur partid”

„Este încă un pas important înainte pentru USR PLUS, în ceea ce priveşte proiectul care aduce reformă şi schimbare în România. Decizia de astăzi (vineri - n.r.) a instanţei ne aşază în logica unui partid puternic, care a adunat împreună cele mai importante energii de schimbare şi reformă din societatea românească. Le mulţumesc colegilor mei din USR şi PLUS care au avut tăria şi înţelepciunea de a trece peste toate dificultăţile inerente pentru a construi o alternativă cu adevărat credibilă pentru ceea ce înseamnă acea Românie modernă şi europeană pe care o aşteptăm. Îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru echilibrul şi perseverenţa de a fi parteneri în acest proiect şi de a construi împreună o forţă politică credibilă“, spune Dan Barna, copreşedinte USR PLUS.

La rândul său, Dacian Cioloş afirmă că, de doi ani, cele două partide, USR şi PLUS, au fost „în logica unei singure echipe”.

„Aprobarea fuziunii de astăzi doar formalizează ceea ce noi simţeam deja natural. Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorinţă de reformare a ţării, un partid cu aleşi locali, naţionali, europeni şi cu membri în Guvern. Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment. Îi mulţumesc lui Dan Barna pentru că am reuşit să aducem proiectul politic în acest punct“, adaugă Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS.

Delegaţii USR şi ai PLUS au adoptat pe 15 august 2020, într-un Congres desfăşurat online, protocolul de fuziune a celor două partide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici