USR şi PLUS au încheiat un acord pentru alegerile locale la Sectorul 1. Diana Buzoianu deschide lista candidaţilor

  • USR şi PLUS Sector 1 au încheiat, vineri, un acord pentru alegerile locale din iunie 2020, au transmis reprezentanţii Alianţei, într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, MEDIAFAX.
  • Lista de candidaţi va fi deschisă de Diana Buzoianu, preşedinta PLUS Sector 1.
  • Buzoianu a spus că e momentul ca cele două formaţiunii „să lupte” împreună.
756 afișări
Imaginea articolului USR şi PLUS au încheiat un acord pentru alegerile locale la Sectorul 1. Diana Buzoianu deschide lista candidaţilor

USR şi PLUS au încheiat un acord

Conducerile cele două filiale au agreat, cu unanimitate, protocolul de colaborare care prevede lista de candidaţi pentru Consiliul Local al Sectorului 1. Lista va fi deschisă de Diana Buzoianu, preşedinta PLUS Sector 1. Cei doi viceprimari propuşi prin acordul birourilor reunite ale ambelor filiale sunt Diana Buzoianu şi Oliver Păiuşi.

„Lista de consilieri locali pe care o propunem cetăţenilor Sectorului 1 are o componenţă echilibrată. Avem oameni cu experienţă care luptă de ani cu sistemul, avem oameni tineri şi plini de energie, cu specializări diverse şi opinii fundamentate. Nu mai vrem să asistăm la o majoritate în Consiliul Local care votează fără să citească proiectele de hotărâre, care mimează democraţia locală în detrimentul tuturor. Cu aceasta echipă de consilieri în Sectorul 1, vom schimba practicile care ne ţin în subdezvoltare de 30 de ani”, a afirmat Clotilde Armand, candidatul Alianţei USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 şi preşedinta filialei USR Sector 1.

Diana Buzoianu, liderul filialei PLUS Sector 1 a spus că e momentul ca cele două formaţiunii „să lupte” împreună.

„A venit momentul să ne luptăm pentru un Sector 1 care să fie, real, al nostru. A venit momentul să luptăm pentru aceleaşi standarde de viaţă ca în celelalte capitale europene cu ale căror resurse deja ne putem compara. De 30 de ani trăim într-o logică condusă de interesele unor grupuri restrânse. În câteva luni putem să spunem, împreună, că ne-am săturat.”, a afirmat Diana Buzoianu, conform sursei citate.

Echipa USR-PLUS doreşte să ofere cetăţenilor Sectorului 1 alternativa pe care o aşteaptă de la o clasă politică nouă şi responsabilă, susţine sursa menţionată.

„Am făcut pasul în politică pentru a crea schimbarea pe care ne-o dorim, convinşi fiind că numai prin implicare directă putem avea impact. Credem că locuitorii celui mai bogat sector al unei capitale europene merită să se bucure de standardele europene ale secolului 21. În perioada următoare vă vom prezenta în detaliu candidaţii Alianţei USR-PLUS şi programul de guvernanţă locală pe care îl propunem locuitorilor din Sectorul 1”, conchide comunicatul de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici