USR şi PNL Galaţi, susţinere reciprocă a candidaţilor la primărie şi consiliul judeţean

PNL şi USR-Plus Galaţi au semnat, luni, un protocol de susţinere reciprocă a candidaţilor la Primăria municipiului şi la funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean. Astfel, deputatul USR Bogdan Rodeanu va candida la Primărie, iar senatorul PNL George Stângă la preşedinţia Consiliului Judeţean.

520 afișări
Imaginea articolului USR şi PNL Galaţi, susţinere reciprocă a candidaţilor la primărie şi consiliul judeţean

USR şi PNL Galaţi, susţinere reciprocă a candidaţilor la primărie şi consiliul judeţean

„Aici în zonă, în regiune, Galaţiul trebuie să devină numitorul comun, Galaţiul trebuie să devină centrul de dezvoltare a regiunii, de la municipiul Galaţi trebuie să pornească iniţiativele bune pentru comunitate. (...) Suntem în măsură să implementăm proiecte care să rezolve probleme comune ale gălăţenilor. Nu mai putem sta indiferenţi şi nu putem sta indiferenţi la problemele gălăţenilor”, a declarat preşedintele USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu.

Deputatul USR Bogdan Rodeanu va candida la Primăria municipiului Galaţi.

„Am lăsat orgoliile deoparte, am înţeles că mai mai presus de orice este interesul gălăţenilor. Am făcut acest pas înainte şi am dat dovadă de maturitate politică”, a declarat preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă, candidatul alianţei PNL-USR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici