USR: Site-ul bodedemisia a fost atacat imediat după lansare

Un atac cibernetic a vizat site-ul bodedemisia imediat după lansarea acestuia, anunţă luni seara USR.

429 afișări
Imaginea articolului USR: Site-ul bodedemisia a fost atacat imediat după lansare

„Atacul a început la ora 12.02, la 2 minute de la lansare. Atacurile de tip DDOS şi Brute Force au venit de pe adrese IP mascate prin Rusia, China sau India. Operaţiunea a durat până spre ora 18.00”, a transmis USR.

Reprezentanţii formaţiunii susţin că peste 4.000 de oameni au reuşit să îi ceară demisia ministrului de Interne.

„Ştim că Lucian Bode nu a vrut să vadă mesajele voastre, însă asta nu ne opreşte. 4.414 dintre voi aţi reuşit să îi cereţi demisia lui Bode. Continuăm până pleacă”, au mai spus reprezentanţii USR.

USR a organizat, vineri dimineaţa, un protest în faţa Administraţiei Prezidenţiale şi a Ministerului de Interne „faţă de menţinerea în funcţia de ministru a plagiatorului Lucian Bode”.

Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că este „absolut uluitor demersul de analizare a unei lucrări redactate în 2018 folosind norme actualizate în 2020-2022”: „E un precedent extrem de periculos. (...) Aceste atacuri concertate ale USR şi ale sateliţilor săi asupra mea sunt absurde”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
lucian bode,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici