USR: Viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere

USR a transmis vineri, că Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi Niculae Bădălău ar trebui să vorbească despre cifrele anilor cu executare prin sentinţe judecătoreşti, nu despre cifrele bugetului. Potrivit USR, ”viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere”.

164 afișări
Imaginea articolului USR: Viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere

USR: Viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere

"Cifrele despre care Dragnea, Vâlcov şi Bădălău ar trebui să vorbească sunt 3 ani şi 6 luni cu executare, 8 ani cu executare şi 1 an cu executare. Viitorul nu arată deloc bine cu penali la putere. Aceşti politicieni corupţi care au furat din banii românilor nu ar trebui să fie la conducerea ţării şi se ocupe de cifrele bugetului", a transmis USR pe Facebook.

Reacţia USR vine în urma postării lui Liviu Dragnea, care a publicat pe aceeaşi pagină de socializare o poză în care apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de Darius Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi de secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu. Mesajul său este ”cu cifrele pe masă, viitorul arată bine”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici