Va fi sau nu Dăncilă pe lista pentru alegerile parlamentare? Răspunsul dat de preşedintele interimar al PSD

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a evitat să răspundă, în urma şedinţei CEx de marţi, dacă i-a promis fostului şef al partidului Viorica Dăncilă un post de parlamentar când a demisionat. El a spus că în niciun caz nu preşedintele interimar face listele, ci conducerea aleasă la Congres.

1661 afișări
Imaginea articolului Va fi sau nu Dăncilă pe lista pentru alegerile parlamentare? Răspunsul dat de preşedintele interimar al PSD

Va fi sau nu Dăncilă pe lista pentru alegerile parlamentare? Răspunsul dat de preşedintele interimar al PSD

„(...) Avem alegerile pe 24 mai. Apoi sunt atât Rusaliile catolicilor, cât şi ale ortodocşilor, nu cred că cineva şi-a permis până acum...dar ce vedem la brambureala din Guvern, ar fi posibil şi asta. Şi pe urmă, avem alegeri generale, când nu preşedintele partidului, sub nicio formă preşedintele interimar al partidului va face aceste liste. Conducerea aleasă de partid la Congres o să discute cu preşedinţii de organziaţii şi-o să facă listele pentru generale”, a spus preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, marţi, în urma şedinţei Comitetului Executiv al PSD, întrebat dacă i-a promis Vioricăi Dăncilă un post de parlametar.

În şedinţa Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunţat că demisionează de la şefia PSD. În discuţiile de la reuniunea social-democraţilor, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă şefia organizaţiei de femei a PSD precum şi un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează, potrivit unor surse politice. De atunci Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, joi, că şansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la şefia partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici