Vadim Tudor, pregătit să-şi ţină conferinţele în Cişmigiu

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a plâns, vineri, că PRM este restanţier la plata chiriei pentru sediul central al partidului, liderul PRM arătând că, în cazul în care nu va mai avea sediu, va ţine conferinţele de presă în Parcul Cişmigiu.

24 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor, pregătit să-şi ţină conferinţele în Cişmigiu

Vadim Tudor, pregătit să-şi ţină conferinţele în Cişmigiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Au triplat chiria cei de la RAAPPS. Suntem restanţieri cu o chirie triplată", a spus Vadim Tudor, care nu crede, însă, că RAAPS îi va da afară din sediu pe reprezentanţii PRM.

"Nu cred că se va ajunge aici. Dar, dacă va fi nevoie să fac o conferinţă de presă în Parcul Cişmigiu, am s-o ţin acolo. Dacă n-o să mai am ziar, o să scriu pe pereţi", a adăugat C.V.Tudor.

Directorul organizatoric de la PRM, Forea Spirea, a declarat pentru MEDIAFAX că PRM plăteşte 107 milioane de lei vechi chirie pentru sediul central, şi are restanţe la plata chirie în sumă de 900 de milioane de lei vechi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici