Val de demisii înainte de alegeri. Deputatul USR, Iulian Bulai: „Am scris şi am semnat demisia din Parlament”

  • Deputatul USR Iulian Bulai anunţă că ajuns la Parlament pentru a-şi da demisia: „Am scris-o şi am semnat-o. Vă ţin la curent cu momentul anunţului din conferinţa de presă şi depunerea demisiilor”.
1732 afișări
Imaginea articolului Val de demisii înainte de alegeri. Deputatul USR, Iulian Bulai: „Am scris şi am semnat demisia din Parlament”

Val de demisii înainte de alegeri. Deputat USR: Am scris şi am semnat demisia din Parlament

„Am ajuns la Parlament pentru a-mi da demisia. Am scris-o şi am semnat-o. Vă ţin la curent cu momentul anunţului din conferinţa de presă şi depunerea demisiilor”, anunţă pe Facebook Iulian Bulai.

El spune că USR are un proiect legislativ pentru eliminarea pensiilor speciale.

„Blocat de PSD. Pentru că nu am reuşit să le eliminăm, ne dăm demisia. Pentru că e moral, e de bun simţ. Într-o ţară cu oameni săraci şi cu pensii mici, nimeni nu ar trebui să aibă pensii speciale”, conchide Bulai.

FĂRĂ PENSII SPECIALE Am ajuns la Parlament pentru a-mi da demisia. Am scris-o şi am semnat-o. Vă ţin la curent cu...

Publicată de Iulian Bulai pe Luni, 23 noiembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici