Val de glume, după ce o priză defectă a apărut într-o fotografie oficială cu Ursula von der Leyen şi Klaus Iohannis

  • În pozele oficiale de la vizita Ursulei von der Leyen se vede o priză ieşită din perete.
  • Printre comentarii regăsim şi ”aia e priza la public a lui Iohannis”.
  • Guvernul vrea să aloce 2,45 miliarde euro pentru sănătate din PNRR.
8895 afișări
Imaginea articolului Val de glume, după ce o priză defectă a apărut într-o fotografie oficială cu Ursula von der Leyen şi Klaus Iohannis

Vrem bani din partea Comisiei Europene, dar în proces, ne facem de râs. În pozele oficiale de la vizita de ieri a Ursulei von der Leyen la Spitalul Universitar din Bucureşti, s-a găsit un motiv de ironii. O priză care era ieşită din perete.

Aşa cum era de aşteptat, priza desprinsă din perete a stârnit internauţii şi a dat curs glumelor în online. Comentariile la poză variază de la ”aia e priza la public a lui Iohannis” şi până la ”Este priză mobilă”. Printre cele mai notabile a fost un comentariu care spunea că priza e prevăzută în PNRR-ul nostru.

Nu ştim dacă cei trei au observat detaliul cu pricina, dar cert este că imaginile au luat pe sus reţelele de socializare.

Guvernul vrea să aloce pentru capitolul Sănătate din PNRR suma de 2,45 de miliarde de euro. Principalele obiective pe Sănătate sunt creşterea accesului, siguranţa şi calitatea serviciilor medicale şi a infrastructurii sanitare, în condiţiile în care există clădiri în care se desfăşoară servicii medicale, care constituie un pericol pentru pacienţi şi pentru personal, atât din punct de vedere al infecţiilor, cât şi din punct de vedere structural şi de siguranţă la incendii.

De aici vin şi toate ironiile legate de acea priză, pentru că prezintă, în sine, un pericol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici