Valentin Mircea, noul şef al Corpului de control al premierului

Premierul Dacian Cioloş l-a numit pe avocatul Valentin Mircea în funcţia de şef al Corpului de control al primului-ministru, potrivit unei decizii publicate joi în Monitorul Oficial.

3120 afișări
Imaginea articolului Valentin Mircea, noul şef al Corpului de control al premierului

Valentin Mircea, noul şef al Corpului de control al premierului (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Executivului l-a eliberat, la cerere, pe Ion Lazăr de la conducerea Corpului de control, numindu-l în loc pe Valentin Mircea. Acesta este un cunoscut expert în dreptul concurenţei şi în dreptul domeniilor reglementate, cum sunt comunicaţiile, media, domeniul farmaceutic şi cel energetic. De altfel, el a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei între 2011 şi 2013.

Totodată, începând cu 21 decembrie 2015, Victor Giosan a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru. El este expert în management-finanţe publice şi a fost în conducerea PNL Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici