Valeriu Zgonea, viral pe Internet: "Am un sentiment de fatigue. Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid" - VIDEO

Un discurs susţinut la începutul lunii octombrie la Botoşani de către vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a devenit viral pe reţelele de socializare. Zgonea li se adresează colegilor săi spunându-le că are ”întotdeauna dreptate, după 25 de ani de partid”, dar şi că este speriat pentru că are "un sentiment de fatigue", ceea ce în Oltenia înseamnă ”efectul Real Madrid”.

3701 afișări
Imaginea articolului Valeriu Zgonea, viral pe Internet: "Am un sentiment de fatigue. Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid" - VIDEO

Valeriu Zgonea, viral pe Internet: "Am un sentiment de fatigue. Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid" (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Valeriu Zgonea a fost ultimul social-democrat care a luat cuvântul la conferinţa judeţeană a PSD Botoşani ce a avut loc în 3 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor, el spunându-le colegilor săi din partid că după ce i-a ascultat şi-a dat seama că sunt pricepuţi şi că el are întotdeauna dreptate. De asemenea, vicepreşedintele PSD le-a explicat social-democraţilor botoşăneni ”sentimentul de fatigue”, care în Oltenia înseamnă ”efectul Real Madrid”.

"Eu n-am ce să vă spun. V-am ascultat, sunteţi pricepuţi. Să ştiţi că am întotdeauna dreptate, după 25 de ani de partid să ştiţi că am. Chiar dacă unora nu le place, să ştiţi că am. Tot îi plăcea lui Andrei limba engleză - am un sentiment de fatigue. Ştiţi ce înseamnă? De oboseală... Noi, în Oltenia, îi spunem efectul Real Madrid. L-am văzut la organizaţie, să ştiţi. Sunteţi organizaţia aia care îşi face poze selfie şi spune: «me my self, i'm the best.» Numai eu. Am un sentiment de fatigue şi mă sperie, un sentiment că numai noi suntem buni şi mă sperie, un sentiment că numai noi ştim ce e bine şi mă sperie. Asta e părerea mea şi dacă vă supără îmi cer scuze", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, potrivit înregistrării difuzate de cotidianul local Botosaneanul.ro.

Valeriu Zgonea a mai ajuns în atenţia presei cu declaraţii neinsiprate. În 2013, el a fost a fost nevoit să îşi ceară scuze după ce afirmase că Mihai Viteazul este "colegul" lui.

"Eu sunt din oraşul lui Mihai Viteazul. Daca ei vor să ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucereasca nişte drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează. Eu nu privesc cu atâta ură această chestiune. Sunt colegi de-ai mei care arborează steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu văd care e problema", declara Zgonea, întrebat de jurnalişti dacă îl deranjează arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici