Vanghelie: Dacă aş fi văzut că Geoană primea cinci milioane de Euro, aş fi spus că e o problemă

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că, dacă ar fi văzut un film cu Mircea Geoană primind cinci milioane de Euro, ar fi spus că este o problemă, el apreciind că nici afişele nu puteau fi plătite cu cinci mii de Euro şi că filmuleţul difuzat pe Internet este "semitrucat".

13 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Dacă aş fi văzut că Geoană primea cinci milioane de Euro, aş fi spus că e o problemă

Vanghelie: Dacă aş fi văzut că Geoană primea cinci milioane de Euro, aş fi spus că e o problemă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"M-am uitat şi eu: sunt nişte lucruri aranjate şi puse cap în cap şi în momentul când se vine cu banii, se focusează şi se vine special cu bani de cinzeci de mii. Haideţi să fim serioşi. Cu cinci mii de Euro nici măcar nu putea să-şi plătească afişele", a spus Vanghelie.

El a arătat că în PSD nu există o limită minimă pentru donaţii şi că se dă chitanţă pentru acestea.

"Este în funcţie de ce poate, unii pot, unii nu pot. Dacă am face decât pentru cei care au bani, ar însemna că foarte mulţi oameni foarte pregătiţi nu ar mai putea să intre în competiţie. E în funcţie de posibilităţi, dacă poate omul şi dacă doreşte. Nu e o chestie obligatorie. Nu o dăm ca o definiţie clară", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă donaţiile se dau preşedintelui, Vanghelie a răspuns printr-o întrebare: "Credeţi că există un stas?".

El a mai spus că înregistrarea difuzată pe Internet este o "chestie semitrucată" şi o "mizerie", care nu are nicio valoare.

"Înţeleg că poate unii dintr-o anumită zonă ar dori să aibă o conducere favorabilă în următoarea perioadă. N-o să aibă, o să aibă o conducere pe care o dorim noi competentă", a adăugat Vanghelie.

O înregistrare video în care liderul PSD Mircea Geoană apare luând bani de la o persoană, care ar solicita în schimb obţinerea unui loc eligibil în alegeri, a fost postată pe Internet.

Traian Băsescu a sugerat, înaintea turului al doilea al prezidenţialelor, la OTV, că deţine o casetă cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, dar că a refuzat publicarea ei şi chiar a ameninţat staff-ul său că îşi va retrage candidatura dacă o difuzează presei, precizând şi că social-democraţii "se filmează între ei şi se vând".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici