Vanghelie: Datele despre Mircea Băsescu vin de la SRI - Arhiva lui "doi şi un sfert" nu mai e acolo

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că datele despre fratele lui Traian Băsescu au fost furnizate de SRI, nu de "Doi şi un sfert", el arătând că "s-a dorit" să se puna mâna pe arhiva "Doi şi un sfert", unde e vorba de "fetiţa EBA", care "se încinge" din când în când".

72 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Datele despre Mircea Băsescu vin de la SRI - Arhiva lui "doi şi un sfert" nu mai e acolo

Vanghelie: Datele despre Mircea Băsescu vin de la SRI - Arhiva lui "doi şi un sfert" nu mai e acolo (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Datele, şi o spun public, despre fratele lui Traian Băsescu, nu au venit de la «Doi şi un sfert». Au venit de la SRI, şi o dezamăgesc pe Elena Udrea, chiar de la butoanele lui Traian Băsescu. Datele nu au venit la Marian Vanghelie, nu vin doar la Marian Vanghelie, sunt foarte mulţi lideri de opinie din media cărora le parvin foarte multe date", a spus Vanghelie.

El a arătat că "s-a dorit" să se pună mâna pe arhiva unităţii "Doi şi un sfert", pentru că aceasta ar fi conţinut date care ar putea fi folosite împotriva lui Traian Băsescu.

"S-a dorit să se pună mâna pe arhiva «Doi şi un sfert». Era problema a ceea ce exista acolo şi putea fi folosit în campania electorală, contra lui Traian Băsescu: ce s-a întâmplat la Oltchim, cu Omar Hayssam, ce a discutat Elena Udrea, şi parcă era vorba şi de fetiţa EBA care se mai încinge din când în când, dar asta e la diverse", a spus Vanghelie.

El a arătat că vrea să îi transmită un mesaj lui Traian Băsescu, prin intermediul Elenei Udrea, el precizând că arhiva "nu mai este acolo".

"Vreau să transmit un mesaj, nu-mi permit direct lui Traian Băsescu, dar prin Elena Udrea pot să-mi permit: Elena, îţi transmit un mesaj: te rog să-i spui domnului preşedinte că nu mai este acolo acea arhivă. Stai liniştită, că e pe mâini bune şi nu mai trebuie să te ocupi de oamenii ăia. Lasă Ministerul de Interne să-şi facă datoria în campania electorală, să vedem cine e mai bun şi cine trebuie să câştige. Şi dacă va fi nevoie să spunem lucruile pe bune, draga mea Elena, am tot curajul şi am să le spun când nici n-ai să visezi tu", a comentat Vanghelie.

Vanghelie a arătat că serviciul "Doi şi un sfert" nu e condus de Marian Vanghelie şi nu e condus politic de PSD.

"Poate fac o greşeală, chiar dacă e presa, să fiu natural, din păcate: poate ar fi trebuit să facă şi PSD ce face Traian Băsescu. M-am bătut să luăm Ministerul de Interne, pentru că aşa am crezut eu. Constat acum, fără să fiu lipsit de modestie, că nu prea am greşit. Văd că toată lumea se întreabă de Ministerul de Interne şi nu ştiu de ce", a spus Vanghelie.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici