Vanghelie: Demisia lui Blaga face parte din circul lui Traian Băsescu

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că demisia lui Vasile Blaga din funcţia de ministru de Interne face parte din "circul" lui Traian Băsescu.

28 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Demisia lui Blaga face parte din circul lui Traian Băsescu

Vanghelie: Demisia lui Blaga face parte din circul lui Traian Băsescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează demisia ministrului Administraţiei şi Internelor,Vasile Blaga, Vanghelie a răspuns: "Face parte din circul lui Traian Băsescu şi ne ducem într-o dictatură liniştită, nu-i nimic. Până când românii nu vor înţelege că trebuie să fim solidari şi cu medicii şi cu poliţiştii şi trebuie să ieşim cu toţii în stradă, nu se va întâmpla nimic".

Vanghelie a mai spus că decizia preşedintelui Băsescu de a renunţa la serviciile Poliţiei este tot "un circ", fiind un mecanism pentru a "scăpa" de Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici