Vanghelie: Eu mai greşesc, Iliescu e perfect, voi încerca să ajung ca el la o anumită vârstă

Liderul PSD Marian Vanghelie, a declarat, joi, că el "mai greşeşte" şi că preşedintele Ion Iliescu este "un om perfect" menţionând că va încerca să ajungă "la o anumită vârstă" să fie ca Iliescu.

620 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Eu mai greşesc, Iliescu e perfect, voi încerca să ajung ca el la o anumită vârstă

Vanghelie: Eu mai greşesc, Iliescu e perfect, voi încerca să ajung ca el la o anumită vârstă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Ion Iliescu potrivit cărora primarul Sectorului 5 are calităţi dar este fraier că merge să vorbească la emisiuni, Vanghelie a răspuns: "Eu mai greşesc, toţi greşim. Preşedintele Iliescu este un om perfect. Nu putem fi toţi perfecţi. Din acest punct de vedere o să încerc să mă perfecţionez şi eu cu timpul".

Vanghelie a apreciat că Ion Iliescu este "ca un părinte, care poate să mai spună câte un lucru care deranjează".

"Preşedintele Iliescu e un om perfect, se duce spre perfecţiune. O să ajung şi eu la o anumită vârstă să fiu şi eu ca dânsul. Nu ştiu dacă o să reuşesc, dar barem, încerc, să mă duc în aceeaşi zonă, de seriozitate de a te ţine de cuvânt. Deci, din acest punct de vedere, da, ca un părinte, poate să mai spună câte un lucru care deranjează", a precizat Vanghelie.

În opinia acestuia, faptul că Iliescu îi recunoaşte şi calităţile "spune foarte multe lucruri". "Faptul că dânsul spune şi recunoaşte toate celelalte calităţi care sunt destule, asta spun foarte multe lucruri. Din anumite puncte de vedere, chiar nu am adversari. Asta e viaţa", a adăugat Vanghelie.

El a făcut aceste precizări după ce a participat la reuniunea organizaţiei Bucureşti a Partidei Romilor Pro Europa.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a arătat, la finalul unei întâlniri a conducerii PSD, supărat pe presă, reproşând ziariştilor că îşi bat joc de Marian Vanghelie, care stă mai prost cu limba română şi care, "ca fraierul", se lasă atras în emisiuni care îl compromit.

"Marian Vanghelie stă mai prost cu limba română şi voi vă bateţi joc de el de fiecare dată. El, ca fraierul, se lasă atras în emisiuni ca să fie compromis şi de asta suferă şi membrii partidului, şi nu îl luaţi în serios", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici