Vanghelie îl înjură pe Geoană într-o înregistare audio

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, că Mircea Geoană are "o grămadă de defecte" şi îi critică pe cei care "îşi vând nevestele" pentru o funcţie şi nu au bun simţ, deşi au facultate.

184 afișări
Imaginea articolului Vanghelie îl înjură pe Geoană într-o înregistare audio

Vanghelie îl înjură pe Geoană într-o înregistare audio

"Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i, gagică? Dă-l în p... mea, că are o grămadă de defecte! Da' e vorba de cum te uiţi tu în oglindă dimineaţa, înţelegi? Cum, mă, zici una şi pe urmă «aoleo, voi sunteţi mai tari, sunt mâine cu voi!» Cum dracu, mă, frate, mă, io am fost vagabond pe bulevard, ăştia au fost la facultate şi nu au învăţat nimic, dă-i dracu' de idioţi, pe cuvântul meu că nu au învăţat nici principiile elementare ale bunului simţ! Nişte lepre! Ăştia îşi vând nevestele, ascultă-mă ce spun, ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele. De aia arată emisiuni la Diaconescu, alea cu...", spune Vanghelie în înregistrarea postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu.

Marian Vanghelie nu a putut fi contactat până la ora transmiterii ştirii, el aflându-se la o întâlnire cu Mircea Geoană şi cu alţi lideri PSD, la Senat.

Vanghelie este unul dintre susţinătorii lui Mircea Geoană pentru preşedinţia partidului.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici