Vanghelie: Nu am o problemă cu excluderea, pot fi unele persoane supărate

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, joi, că nu are ”o problemă” în legătură cu excluderea din partid, spunând că pot fi ”persoane supărate”, dar lucrurile ”trebuie analizate serios” şi că un congres ar trebui să fie în februarie sau martie.

101 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu am o problemă cu excluderea, pot fi unele persoane supărate

Vanghelie: Nu am o problemă cu excluderea, pot fi unele persoane supărate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat înainte de Cex al PSD în legătură cu faptul că s-ar afla pe o listă de excluderi din partid, Vanghelie a spus: ”Nu am o problemă din acest punct de vedere. Pot fi persoane supărare, dar eu cred că lucrurile trebuie analizate foarte serios. Chiar dacă mie nu îmi place de cineva, nu cred că trebuie să-l exclud. Eu aş vrea să combatem aceste lucruri în Consiliul Naţional, în congres, nu cred că aşa pot fi excluderile”.

Vanghelie a mai spus că un congres al partidului ar trebui să fie în februarie-martie, anul viitor.

”Eu cred că nu trebuie să ne grăbim cu nimica. Poate anumiţi colegi se grăbesc, eu cred că ar trebui analizate lucrurile şi abia, după aceea, congresul trebuie să fie , aşa cum a zis preşedintele, trebuie să fie în februarie, martie”, a adăugat Vanghelie.

În legătură cu solicitarea ca Liviu Dragnea să-şi dea demisia, Vanghelie a spus că Liviu Dragnea trebuie să-şi facă analiza ”singur”.

”Să-l lăsăm pe domnul Dragnea să-şi facă analiza singur şi să vedem care sunt...Sunt foarte degajat, poate unii sunt grăbiţi, sunt încurcaţi, alţii au probleme”, a opinat Vanghelie.

El a mai afirmat că analizele trebuie făcute din punctul de vedere al electoratului şi că toţi au responsabilitatea în privinţa pierderii alegerilor: ”Toţi avem responsabilităţi şi pe baza analizelor, cei care suntem vinovaţi, putem să răspundem mai mult sau mai puţin, cred că este firesc”.

Întrebat dacă a fost invitat la şedinţă, Vanghelie a spus că a fost lăsat la urmă, fiind o personaă care nu este cunoscută.

”Am înţeles că, fiind o personaă care nu sunt cunoscută şi numele meu fiind foarte complicat: Vanghelie, am înţeles că am fost lăsat la urmă şi am primit mai târziu invitaţia. Nu a fost nicio problemă, am primit mesajul”, a susţinut Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici