Vanghelie: Nu i-am asigurat lui Cătălin Voicu un loc în Senat

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că nu i-a asigurat un loc în Senat lui Cătălin Voicu, aşa cum se afirmă în stenogramele DNA pe baza cărora se solicită arestarea acestuia, el precizând că organizaţia pe care o conduce a avut aproximativ 120 de candidaţi.

21 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu i-am asigurat lui Cătălin Voicu un loc în Senat

Vanghelie: Nu i-am asigurat lui Cătălin Voicu un loc în Senat (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că în stenogramele DNA Cătălin Voicu se laudă că i-ar fi asigurat un loc pentru Senat, Vanghelie a negat că ar fi făcut acest lucru.

"Locul nu i l-am asigurat lui Cătălin Voicu. Am avut 40 de candidaţi, înţelegeţi, şi a fost un fel de concurs, au fost aproape 100 de candidaţi care au candidat, înţelegeţi, în Bucureşti, a fost o...cum să zic eu, Bucureştiul este ceva mai atipic, mai complicat, nu e vorba de a asigura un loc lui Cătălin. Aşa şi lui Oana Mizil i-am asigurat un loc, şi liderului de sindicat de la Energie, Chiriţă, i-am asigurat un loc, dacă putem să spunem aşa. Dar nu cred că e vorba de a asigura cuiva un loc", a spus Vanghelie.

"A fost un număr de candidaţi care şi-au depus candidatura în cadrul organizaţiei, un număr de 100-120 de candidaţi dintre care 40 au candidat", a adăugat Vanghelie.

El a arătat că, în opinia sa, Cătălin Voicu ar trebui să meargă în Justiţie, pentru a se vedea dacă este sau nu vinovat.

"Ar trebui să fie un curs firesc, să se ducă în Justiţie, să vedem dacă e vinovat sau e nevinovat. Pe fond, societatea românescă are alte probleme în momentul de faţă", a apreciat Vanghelie.

Senatorul PSD Cătălin Voicu s-a autosuspendat, duminică seară, din partid, a anunţat, luni, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici