Vanghelie pentru Gândul: Îl caut de dimineaţă pe Rădoi să dea drumul la metrou, dar nu-l prind

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie neagă, într-un interviu pentru Gândul, orice legătură a social-democraţilor cu greva de la metrou spunând că îl caută de dimineaţă pe liderul sindical Ion Rădoi pentru a-i cere să întrerupă protestul, dar nu-l prinde la telefon.

12 afișări
Imaginea articolului Vanghelie pentru Gândul: Îl caut de dimineaţă pe Rădoi să dea drumul la metrou, dar nu-l prind

Vanghelie pentru Gândul: Îl caut de dimineaţă pe Rădoi să dea drumul la metrou, dar nu-l prind (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu acuzaţiile conform cărora PSD ar fi în spatele grevei de la metrou, Vanghelie răspunde: "Nici vorbă, ce legătură să aibă PSD?".

În legătură cu faptul că liderul sindicaliştilor de la metrou Ion Rădoi este membru PSD, din filiala Giurgiu, pe care o coordonează Vanghelie, liderul social-democrat precizează că nu numai că nu i-a dat acestuia ordin să oprească metroul, dar vrea să discute cu Rădoi pentru a opri greva.

"Nu numai că nu i-am dat ordin să le oprească, dar vreau să vorbesc cu el, să-l rog să le dea drumul. Să renunţe la grevă în următoarele două săptămâni, până la sfârşitul campaniei, că nu face bine nimănui greva asta. Chiar dacă vor să negocieze contractul, nu este un moment prielnic acum", spune Marian Vanghelie.

El precizează că de dimineaţă încearcă să vorbească la telefon cu Rădoi şi nu reuşeşte.

"Nu-l prind la telefon. Îl caut de dimineaţă, de la opt jumate. Cred că e prins cu evenimentul... Dar greva nu ne-aduce niciun câştig, e clar. Dimpotrivă, paralizăm Bucureştiul şi ne mai punem şi lumea-n cap", declară Vanghelie, apreciind că Rădoi "are un stres din partea angajaţilor".

"Ştiu foarte bine colectivul de acolo, care este unul destul de dur, iar ei aşa au fost obişnuiţi de la început, dacă vă aduceţi aminte... Nu-i bine, pentru că totul se poate întoarce împotriva noastră. Am să-l rog să caute altă formulă, pentru că Berceanu nu va da niciun curs cererii lor. Special nu va negocia, pentru că îşi dau seama că nu mai au ce negocia", argumentează liderul social-democrat, care conchide: "Trebuie să-l prind pe Rădoi, să vorbesc cu el, să amâne!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici