Vanghelie: Senatorii PSD să voteze cum consideră în cazul Voicu, el nu mai are legătură cu partidul

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că senatorii PSD trebuie să voteze cum consideră că este corect şi legal în cazul solicitării DNA de arestare a lui Cătălin Voicu, el precizând că acesta nu mai are nicio legătură cu partidul, din momentul autosuspendării sale.

14 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Senatorii PSD să voteze cum consideră în cazul Voicu, el nu mai are legătură cu partidul

Vanghelie: Senatorii PSD să voteze cum consideră în cazul Voicu, el nu mai are legătură cu partidul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Senatorii PSD ar trebui să voteze (în cazul solicitării DNA de arestare a lui Cătălin Voicu - n.r.) cum consideră că e bine, cum consideră că e corect. Ei trebuie să se poziţioneze fiecare în funcţie de cum consideră că este corect şi legal", a apreciat Vanghelie.

Întrebat dacă PSD nu trebuie să adopte o poziţie faţă de votul senatorilor săi în cazul Voicu, Vanghelie a precizat că, din acest moment, Cătălin Voicu nu mai are nicio legătură cu partidul.

"Nu mai este implicat politic. El s-a autosuspendat din activitatea politică. Nu ştiu decizia PSD, dar eu cred că orice senator are dreptul să voteze cum consideră el că e corect şi legal", a spus Vanghelie.

Senatorul PSD Cătălin Voicu s-a autosuspendat, duminică seară, din partid, a anunţat, luni, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, să sesizeze Senatul în vederea încuviinţării arestării senatorului PSD Cătălin Voicu, acuzat de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici