Vanghelie zboară în premieră cu elicopterul: Construcţiile din Bucureşti se văd una grasă, una slabă - este un circ

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că, din elicopter, clădirile din Bucureşti se văd "una grasă", alta "slabă", el apreciind că această privelişte este "un circ".

115 afișări
Imaginea articolului Vanghelie zboară în premieră cu elicopterul: Construcţiile din Bucureşti se văd una grasă, una slabă - este un circ

Vanghelie zboară în premieră cu elicopterul: Construcţiile din Bucureşti se văd una grasă, una slabă - este un circ (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Din păcate, am schimbat PUG-ul ăsta, care a existat, care n-a existat, l-am schimbat prin PUZ-uri şi l-am dezmembrat şi acuma ne-am trezit după 20 de ani că construcţiile sunt una mai grasă, una mai slabă, una mai înaltă, una mai mică, iarăşi două grase, iarăşi una mai slabă. Dacă vă uitaţi de sus, este un circ, pe bune", a spus Vanghelie.

El a arătat că a experimentat în elicopter, fiind pentru prima dată când zboară, "momente tari". "Au fost momente tari, nu senzaţii tari. Emoţii am avut un pic, dacă e pentru prima dată...", a spus Vanghelie.

Vanghelie a precizat că are o problemă cu "investitorii strategici" care ridică maşinile pentru 200 de euro. "Am o problemă cu investitorii ăştia strategici, care ridică maşinile pe 200 de euro. E cea mai mare mizerie, atâta timp cât tu nu-i dai alternativă. Ce credeţi, că eu nu puteam să găsesc un investitor strategic din ăsta în Sectorul 5? Ce naiba, asta e un circ, e o maimuţăreală, punem pe unii să ridice cu japca maşinile. Le nenoroceşti şi maşinile, le iei şi 200 de euro, e bătaie de joc", a spus Vanghelie.

El a menţionat că îi lasă pe aceşti "investitori strategici" în "adormire", ca la masonerie. "Eu îi las în adormire, ca la masonerie, îi las în adormire pentru Sectorul 5. Eu am comunicat cu cetăţenii şi mi-au zis să-i lăsăm în adormire sau să îi trimitem în celelalte sectoare, unde se poate crea o concurenţă, în loc să le ia 200 de euro, să le a 210 euro", a mai spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici