Vântu: M-am întâlnit în 2004 cu Băsescu, am vorbit de sprijin pentru prezidenţiale

Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la Realitatea TV, că în 2004 s-a întâlnit, într-o parcare din Tâncăbeşti, cu Traian Băsescu, discutându-se despre sprijin pentru ca acesta să câştige alegerile.

34 afișări
Imaginea articolului Vântu: M-am întâlnit în 2004 cu Băsescu, am vorbit de sprijin pentru prezidenţiale

Vântu: M-am întâlnit în 2004 cu Băsescu, am vorbit de sprijin pentru prezidenţiale (Imagine: Mediafax Foto)

El a spus că în 2004 s-a întâlnit cu Traian Băsescu într-o parcare din Tâncăbeşti, pentru a se feri de "securitatea lui Adrian Năstase".

Vântu a menţionat că i se pare inadmisibil că după cinci ani trebuie să se ascundă când acasă la el vin prieteni, indiferent de oră.

"Mi se pare siderant după 2004 când la ora trei dimineaţă m-am întâlnit în parcare la Tâncăbeşti cu domnul Băsescu, ferindu-ne de securitatea domnului Adrian Năstase, după cinci ani de zile să ajung în aceeaşi situaţie, să mă feresc să mă întâlesc cu prietenii", a spus Vântu.

Întrebat ce a discutat cu Băsescu, în 2004, Vântu a spus că a fost vorba de sprijin politic pentru câştigarea "alegerilor electorale din 2004". El a adăugat că a fost un sprijin pe mai multe planuri.

Întrebat dacă a fost un sprijin pe care i l-a oferit lui Traian Băsescu sau care i s-a cerut, omul de afaceri a spus: "Putem merge în ambele sensuri liniştit".

Întrebat în ce a constat sprijinul, Vântu a spus că va face o declaraţie de presă pe 7 decembrie.

"Îl cunosc pe domnul Băsescu şi am avut o relaţie de colaborare, până la un moment dat, când relaţiile au încetat", a spus Vântu.

"Ne-am întâlnit de câte ori a fost nevoie. De câte ori mi-a solicitat. Au fost momente când am solicitat şi eu , când asolicitat şi domnia sa", a spus Vîntu, referitor la numărul de întâlniri pe care le-a avut cu Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici