Vasile Blaga a anunţat contracandidatul lui Crin Antonescu în Teleorman. Cine este acesta

PDL l-a desemnat pe profesorul universitar Marin Ţole să fie contracandidatul lui Crin Antonescu în Colegiul din Teleorman în care va candida preşedintele PNL, a anunţat luni înainte de şedinţa BPN, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

2417 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga a anunţat contracandidatul lui Crin Antonescu în Teleorman. Cine este acesta

Blaga: Profesorul Marin Ţole va fi contracandidatul lui Antonescu în Teleorman (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"În colegiul din Teleorman va candida domnul profesor Ţole Marin, care este profesor universitar şi este locanic", a precizat Blaga.

El a spus că listele de candidaţi ai PDL vor fi definitivate luni seară, arătând că mai sunt discuţii privind candidaţii din Bucureşti.

"S-au depus deja 16 liste până aseară, sperăm că restul poate astăzi şi mâine Bucureştiul", a precizat Blaga.

Surse din USL declarau, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici