Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL să aibă un preşedinte unic - Alina Gorghiu

Vasile Blaga a declarat sâmbătă că, după o dezbatere serioasă, foştii democrat-liberali au decis să renunţe la copreşedinţia partidului şi PNL să aibă un singur preşedinte în persoana Alinei Gorghiu, decizia fiind luată cu un vot împotrivă şi patru abţineri.

2876 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL să aibă un preşedinte unic - Alina Gorghiu

Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL să aibă un preşedinte unic - Alina Gorghiu

"După o dezbatere serioasă, cu un singur vot împotrivă şi 4 abţineri am hotărât să renunţăm la copreşedinţia partidului pentru că suntem de fapt un singur partid şi PNL să aibă un singur preşedinte în persoana Alinei Gorghiu", a declarat Vasile Blaga, la finalul celor două reuniuni ale democrat-liberalilor şi liberalilor.

De asemenea, el a confirmat şi faptul că aripa PDL l-a împuternicit pe Daniel Buda să semneze listele cu candidaţi pentru alegerile din decembrie.

"Sunt convins că am ales soluţia cea mai bună, (..) că este calea cea mai corectă", a mai spus Vasile Blaga, precizând că va sprijini în continuare PNL şi pe Alina Gorghiu.

La rândul ei, Gorghiu a spus că decizia colegilor este o dovadă de "maturitate" şi că nu are o misiune uşoară.

Aripa PDL a PNL a decis sâmbătă ca Alina Gorghiu să rămână preşedinte unic al partidului, însă Daniel Buda a fost împuternicit să semneze listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare în locul demisionarului copreşedinte Vasile Blaga.

Surse din partid au precizat că, în cadrul şedinţei foştilor democrat-liberali, s-a ajuns la o soluţie de compromis în sensul în care aceştia nu au desemnat un copreşedinte în locul demisionarului Vasile Blaga, dar l-au nominalizat pe europarlamentarul Daniel Buda să semneze alături de preşedintele unic Alina Gorghiu listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici