Vasile Dîncu, despre înregistrarea lui Ghiţă: Un eveniment privat, nu e firesc să vorbesc public

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat miercuri, după apariţia înregistrării lui Sebastian Ghiţă în care fostul deputat spunea că a petrecut la Sinaia alături de Laura Codruţa Kovesi şi Vasile Dîncu, că aceasta este o chestiune privată şi nu e normal să discute public despre aşa ceva.

4369 afișări
Imaginea articolului Vasile Dîncu, despre înregistrarea lui Ghiţă: Un eveniment privat, nu e firesc să vorbesc public

Vasile Dîncu, despre înregistrarea lui Ghiţă: Un eveniment privat, nu e firesc să vorbesc public (Imagine: Andreea Alexandru/ Foto Mediafax)

"Un eveniment privat de sărbători, nu pot să vorbesc despre acest lucru. Dacă cineva te invită ca privat, nu e firesc să vorbeşti despre aceste lucruri în public.(...) În perioada pe care a precizat-o Ghiţă nu aveam nicio funcţie publică", a declarat Vasile Dîncu.

Întrebat dacă poate să confirme declaraţiile lui Sebastian Ghiţă, Dîncu a afimat că "nu confirm şi nu infirm, sunt profesor de argumentare, ştiu cum".

Într-o înregistrare făcută publică miercuri de postul România TV, Sebastian Ghiţă afirma că a participat la o petrecere la Sinaia alături de procurorul-şef DNA şi de Vasile Dîncu.

"Până atunci vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă îşi mai aduce aminte de petrecerea restrânsă din vila de la Sinaia în care dânsa cu domnul Dîncu şi cu mine şi chefuiam cu lăutarii şi cântam «La Chilia în port», varianta pentru statul de drept", a spus Ghiţă în înregistrare.

Întrebat de melodie, Dîncu a afirmat doar că "am văzut că pe filmarea respectivă era un lăutar care cânta melodia. E uşor modificată faţă de ce ştiam eu".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici