Veste proastă pentru cei care sperau să meargă la ştrand de luni. Anunţul făcut de ministrul Vela: Nu vor fi deschise de luni

  • Ministrul Marcel Vela a anunţat la Nădlac că ştrandurile şi piscinele rămân închise şi în cel de-al doilea „val de relaxare”
  • Vela a adăugat că plajele se pot deschide din 1 iunie, însă a accentuat din nou nevoia respectării regulilor: purtarea măştii, distanţarea, „cu tot ceea ce înseamnă comportamentul nostru”.
2346 afișări
Imaginea articolului Veste proastă pentru cei care sperau să meargă la ştrand de luni. Anunţul făcut de ministrul Vela: Nu vor fi deschise de luni

Ministrul Marcel Vela a anunţat la Nădlac că ştrandurile şi piscinele rămân închise şi în cel de-al doilea „val de relaxare”. Se va lua în calcul deschiderea acestora abia după alte analize ale situaţiei epidemiologice.

„În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie”, a spus Vela vineri la Nădlac.

Potrivit ministrului, dacă situaţia epidemiologică va fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, se va lua în calcul posibilitatea deschiderii acestora, dar de luni nu este deschisă activitatea ştrandurilor şi a piscinelor „sub nicio formă".

Vela a adăugat că plajele se pot deschide din 1 iunie, însă a accentuat din nou nevoia respectării regulilor: purtarea măştii, distanţarea, „cu tot ceea ce înseamnă comportamentul nostru”.

Ministrul Afacerilor Interne a insistat pe respectarea regulilor în aşa fel încât din 15 iunie românii să intre într-o nouă etapă de relaxare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici