Vezi aici poreclele celor doi candidaţi rămaşi în cursa prezidenţială

Ultimele zile ale campaniei pentru prezidenţiale au readus în prim-plan şi "croşeele" verbale între cele două tabere ale candidaţilor. Ca şi în alţi ani, epitetele, poreclele, dar şi jignirile la adresa acestora sunt reînnoite şi prind alte nuanţe, informează cotidianul Gândul.

33 afișări
Imaginea articolului Vezi aici poreclele celor doi candidaţi rămaşi în cursa prezidenţială

Vezi aici poreclele celor doi candidaţi rămaşi în cursa prezidenţială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mircea Geoană

• Cea mai cunoscută poreclă a candidatului PSD este "Prostănacul", aşa cum a fost Geoană taxat dur de Ion Iliescu, într-o şedinţă de grup a partidului.

• Nici alţi colegi de partid nu l-au iertat, poreclindu-l în discuţiile interne "Tilică", după numele unui tolomac din serialul comic "Trăsniţi în NATO".

Traian Băsescu
• Preşedintele pare amuzat de poreclele care i-au fost atribuite de-a lungul carierei. Pe site-ul său de campanie, Băsescu susţine că are cele mai tari porecle. "Privind in urma, pot spune ca mi s-au dat cele mai tari porecle din istoria preşedintilor României, printre care «Chioru'», «Marinaru'», «Chelu'», «Băselu» sau «Căpitanu»".

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici