Vicepreşedintele CJ Suceava Ilie Niţă, exclus din PNL, a decis Colegiul Director al PNL Suceava

Colegiul Director al PNL Suceava a decis, sâmbătă, excluderea din partid a vicepreşedintelui CJ Suceava, Ilie Niţă, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei, după ce, joi, Biroul Politic Judeţean propusese acest lucru pe motiv că Niţă nu a respectat deciziile formaţiunii.

434 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele CJ Suceava Ilie Niţă, exclus din PNL, a decis Colegiul Director al PNL Suceava

Vicepreşedintele CJ Suceava Ilie Niţă, exclus din PNL, a decis Colegiul Director al PNL Suceava (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Colegiul Director al PNL Suceava a avizat cu 171 de voturi pentru şi cinci împotrivă decizia de joi a Biroului Politic Judeţean al PNL Suceava care propusese ca Ilie Niţă să fie sancţionat cu excluderea pentru că a încălcat articolul 28 din Statutul PNL prin atacuri la conducerea PNL şi prin nerespectarea deciziilor partidului.

Ilie Niţă a mai fost membru PD, partid din care a fost exclus în 2004, dar şi membru PRM, fiind de asemenea exclus în 2009.

Un număr de 41 de primari liberali din judeţul Suceava au depus o solicitare oficială la PNL Suceava prin care cereau ca Ilie Niţă să demisioneze până în 15 iulie din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, pe motiv că acesta nu le reprezintă interesele şi că este susţinut în această funcţie de PSD.

Ei i-au cerut să aleagă între PNL şi colaborarea cu PSD din Consiliul Judeţean.

Niţă şi-a anunţat, la începutul lunii iulie, dorinţa de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi l-a criticat pe liderul liberal Gheorghe Flutur despre care a spus că bagă "ura şi vrajba" în organizaţia PNL Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici